Βιωματικό σεμινάριο “Δεξιότητες Επικοινωνίας και Επίλυση Συγκρούσεων”

Το 3ο Νηπιαγωγείο Αιγινίου συμμετέχει κατά το φετινό σχολικό έτος 2023-24 στην Εσωτερική Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου της σχολικής μονάδας με το σχέδιο δράσης ,που αφορά το άξονα 5-Σχέσεις Σχολείου-Οικογένειας ,με τίτλο, που δόθηκε από το Σύλλογο Διδασκόντων, και είναι: “Το σχολείο και οι γονείς, του παιδιού οι συγγενείς”.

Η ενημέρωση και επιμόρφωση των γονέων καθώς και προσπάθεια ενδυνάμωσης των σχέσεων τους με το σχολείο μας αποτελούν πρώτιστοι στόχοι του σχεδίου μας. Οργανώσαμε λοιπόν σε συνεργασία με την Κλινική Ψυχολόγο κυρία Δένη Χριστίνα-Χρυσούλα ,βιωματικό σεμινάριο με θέμα “Δεξιότητες Επικοινωνίας και Επίλυση Συγκρούσεων” την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024,το απόγευμα στο χώρο του Νηπιαγωγεία μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κυρία Χριστίνα-Χρυσούλα Δένη για την άριστη οργάνωση και διεκπεραίωση του βιωματικού σεμιναρίου.

Ευχαριστούμε τους γονείς, κηδεμόνες και συναδέλφους που συμμετείχαν στο σεμινάριο, καθώς και σε όσους από αυτούς που βοήθησαν στην οργάνωση του μπουφέ.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που συνέδραμε απλόχερα στην δημιουργία του μπουφέ της εκδήλωσης αυτής!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *